| День народження - поздоровлення,привітання,побажання і тости |
| findall | Дата: Вівторок, 30.12.2008, 04:50 | Сообщение # 1 |
|
Admin
| Так щиро, як я тільки вмію, я вітаю Тебе, моя люба, бажаю Тобі натхнення - світлого і глибокого, як Твої пісні, кохання - справжнього, як Ти сама, Божого благословення та здійснення Твоїх мрій! З днем народження, сонечко! ******** Як хочеться подарувати тобі долю і прихилить до тебе білий світ, Щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ! Благополуччя тобі зичимо й удачі, здорова будь й красива, мов весна, І щоб в любові не пізнать нестачі, бо Богом раз дарується вона! читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Неділя, 11.01.2009, 00:31 | Сообщение # 2 |
|
Admin
| 1 Ваші роки - то Ваш скарб, Їм ціни немає, Кожен рік багато варт, Всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, Цінимо Ваш досвід, Шана в Вас поміж людьми І поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, Щирі слова шани, Всякий день й усякий час Пишаємось ми Вами. читати далі » » » 2 Вітаю з Днем народження! Від усього серця бажаю, щоб на Вашому життєвому шляху не з'являлись труднощі і негаразди. Нехай Ваша доля буде довгою та щасливою, і Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом. читати далі » » » 3 Щиро вітаю Вас з Днем Народження! У цей святковий день від усього серця бажаю здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів. читати далі » » » 4 Приміть мої щирі вітання з Днем народження. Бажаю Вам здоров’я, щастя, успіху та натхнення у справах. Нехай рідні завжди оточують Вас любов’ю та розумінням – а колеги повагою. Сподіваюсь, що все це стане запорукою вдачі та радості Вашого життя. читати далі » » » 5 Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі! читати далі » » » 6 Щиро вітаю Вас з днем народження! Міцного здоров’я Вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо держави! Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює і спілкується з Вами та нових надійних друзів. читати далі » » » 7 Нехай на твій життєвий шлях турботи не звертають І горе в тебе на дорозі не стоїть Багато щастя я тобі бажаю Здоров'я міцного та й радості повік! читати далі » » » 8 Нехай життя твоє тече рікою Серед квітучих берегів Бажаю, щоб кохання із тобою Зустрілося в щасливу мить читати далі » » » 9 Бажаємо миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, Щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви Будьте завжди Ви здорові й щасливі! читати далі » » » 10 Кожен день у вас святковий Та сьогодні особливо Вам сказати добре слово Для усіх важливо. Наша зміна ви надійна, Завтрашній наш день, Вам в житті бажаєм щастя І дзвінких пісень! читати далі » » » 11 Бажаю щастя i достатку Ясного неба i тепла. В житті лиш злагоди й порядку, Щоб доля світлою була. В роботі - успіху й терпіння, У справах - вічного горіння. читати далі » » » 12 Вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того бажаєш! читати далі » » » 13 Бажаємо здоров’я, як криця міцного, Будьте душею завжди молоді. Хай Вашу долю освітлюють зорі, А щастя рікою вливається в дім. Хоч було тривог в житті немало, Та не будемо згадувать сумне, Бо горить в душі іще багаття, Вогонь горить - це головне. На довгий вік, на многії літа, На шану від людей, тепло родинне, Стелися, доле, крізь усе життя, Лише добром для доброї людини. Нехай старання Ваші і труди Помножать успіх в нашім колективі, Живіть в добрі і радості завжди, Та будьте все життя щасливі! читати далі » » » 14 У цей святковий світлий день, Коли настав Ваш ювілей, Ми щиро Вас вітаємо, Добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, Хай Бог дасть щастя на путі, Хай світла, радісна дорога Щасливо стелиться в житті ! Тож не старійте і не знайте В житті ні смутку, ані бід, У серці молодість плекайте, Живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, Ласкавої долі, добра і тепла, Щоб ласку Вам слало небесне світило, Здоров’ям наповнила рідна земля Прийшла до тебе ця знаменна дата В калиновім намисті літ Слова найкращі хочем передати Низький і щирий шлем привіт! читати далі » » » 15 Хай квітне доля у роках прекрасних Господь дарує радість і здоров’я Хай кожен ранок з неба сонцем ясним Тебе осяє світлом і любов’ю читати далі » » » 16 Хай щасливою буде Кожна Твоя днина Хай щасливо проживає Вся Ваша родина! читати далі » » » 17 У цей святковий день від усього серця бажаю здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів Прийміть, будь-ласка, мої теплі, щирі вітання з Днем народження! читати далі » » » 18 Від усієї душі зичу Вам здоров'я, достатку, щоб усі Ваші бажання і мрії стали реальністю. Щастя Вам, доброго настрою на довгі роки, почуття задоволення від зробленого. Хай у Вашій оселі буде затишок, спокій і радість. Хай доля буде прихильною до Вас у всіх починаннях! Вітаю з Днем Народження! читати далі » » » 19 Побільше тобі сонця! Кохання! Щастя! Тепла і Радості! Нехай це банально, але дуже важливо! Спасибі тобі, що ти в нас є! читати далі » » » 20 Що цієї світлої, доброї днини В нашої матусі нині уроднини! Від усього серця Вам даруєм Букет найкращих побажань Піднести їх нам любо, До 100 живіть без хорувань І правнуків ведіть до шлюбу. А ще бажаємо ми Вам Щоб холод в душу не закрався, Щоб в серце смуток не закрався, Щоб в серце смуток не прийшов, І щоб ніхто не здогадався, Яким Вам рік уже пішов. читати далі » » » http://www.ufl.ua
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Неділя, 11.01.2009, 00:52 | Сообщение # 3 |
|
Admin
| Хай буде чисте небо над тобою, Не в’януть квіти у твоїм житті, Бажаєм теплоти, добра, любові. Усмішок, щастя на твоїй путі! читати далі » » » *** Бажаємо вдачі, добра і тепла, Незгоди людські хай не чинять Вам зла, І тільки все добре в житті щоб велося, Хай збудеться все, що іще не збулося читати далі » » » *** Бажаю преміцного здоров’я, великого сімейного і особистого щастя, довгих років життя, достатку і благополуччя, мирного і спокійного неба над Вашою родиною! читати далі » » » *** Житній колос дозріва для хліба, Для краси росте у полі квітка, Для води народжується риба, Для польоту - лебідь і лебідка, А людина - для добра і щастя, Тож прийміть від нас це привітання, І нехай, неначе в добрій казці, Збудуться усі Ваші бажання. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Неділя, 11.01.2009, 00:55 | Сообщение # 4 |
|
Admin
| Добрий майстер у роботі І порадник у житті, Ви розрадите в скорботі, Не забудете в біді, Порадієте на святі, Не останній - за столом, І на дружбу Ви багаті, До людей Ви - лиш з добром, З святом Вас віта сьогодні Весь наш дружній колектив Працьовиті, гарні, можні Будьте Ви! і повні сил! читати далі » » » *** Бажаю радісних світанків! Щасливих і веселих днів! Бажаю квітів, поцілунків! І теплих гарних вечорів! читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Середа, 28.01.2009, 19:58 | Сообщение # 5 |
|
Admin
| На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Середа, 28.01.2009, 20:00 | Сообщение # 6 |
|
Admin
| Люба ******, я Вас ніжно і тепло вітаю з Вашими уродинами і бажаю наповнення у кожному дні Вашого життя: любов"ю, радістю, усмішками, добром, красою, щастям... Хочу подарувати Вам у подарунок багатство природи, яка залишається незмінно чарівною завжди і сказати - навіть у холодні, сірі дні шукайте той єдиний останній листочок на дереві, який даруватиме надію і іскру життя читати далі » » » *** Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня народження! Хай у Вашій оселі буде затишок, спокій і радість. Хай доля буде прихильною до Вас у всіх починаннях! Нехай кожен день приносить Вам нові перемоги, досягнення. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Середа, 28.01.2009, 20:11 | Сообщение # 7 |
|
Admin
| Шановнi Iменинники, Вiтаю з Днем народження! Бажаю здiйснення усiх мрiй! Щоби Вам завжди щастило I в кишенi шелестiло Щоб щасливi Ви були I 100 рокiв прожили!!! читати далі » » » *** Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії, Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки!!! читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Четвер, 29.01.2009, 19:24 | Сообщение # 8 |
|
Admin
| Бажаю вам щоб Ваше життя було схоже на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: Червоний - це вічне взаємне кохання Оранжевий - теплота дружніх стосунків Жовтий - яскраве сонечко Зелений - мир і спокій у душі Блакитний - чисте безхмарне небо Синій -вірність і чесність А щоб Ви іноді розслаблялись,то нехай час від часу для Вас все буде фіолетове!!! читати далі » » » *** Бажаю Вам міцного здоров"я, порозуміння в родині, духовного росту і душевного спокою, рівноваги, тепла в усіх значеннях цього слова, і обов"язково - любові!!!! читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Четвер, 29.01.2009, 21:49 | Сообщение # 9 |
|
Admin
| Пусть этот день не шумный праздник, Не красный день в календаре, Но он счастливый и прекрасный – Ты появилась на земле. И мы сердечно поздравляем Тебя с таким чудесным днем И от души тебе желаем Здоровья, радости во всем! Ты отдала семье так много лет – Готовила, стирала и пекла, Дарила нам своей улыбки свет, Очаг семейный чутко берегла. Заботой на заботу отвечая, Мы все тебя боготворим. Здорова будь и счастлива, родная. От всей души за все тебя благодарим! читати далі » » » *** З Днем народження тебе Нехай звучать вітання: Здоровя, щастя і добра... Й найкращі побажання! читати далі » » » *** Годы мчатся, жаль, конечно, Не задержишь даже час. Знаем: молодость не вечна, Мы грустим о том подчас. Сколько стукнуло - неважно, И зачем года считать? В ногу с веком - вот что важно! И в пути не отставать! Пусть будет все, что в жизни нужно, Чем жизнь бывает хороша: Любовь, здоровье, верность, дружба И вечно юная душа. читати далі » » » *** Бажаю Вам завжди здоровя в тілі, Щоб Ви ніколи не хворіли. Щоб серце Ваше було вічно молодим, Щоб Ви любили світ і він Вас теж любив. читати далі » » » *** Пусть в день рожденья твоего Тепло родных тебя согреет. А с ним не страшно ничего, Хоть снег летит, хоть ветер веет! И покуда верится, что можешь Одолеть любой крутой подъём, Ты всегда на 10 лет моложе Возраста, что в паспорте твоём! читати далі » » » *** С днём рожденья тебя поздравляем. Веселись в этот день, не грусти! Много счастья тебе мы желаем, А особенно счастья в любви! Желаем счастья целый ворох, Улыбок радостных букет, Друзей надёжных и весёлых, Счастливой жизни целый век! Давным-давно известно утвержденье, Что если кто родился, то всегда, В начале ночи, в день его рожденья, Hа небе загорается звезда. Так пусть твоя звезда не угасает И в этот день ещё светлей горит, Твой славный путь всё ярче освещая И жизнь твою ничто не омрачит! Под звон хрустального бокала, Шипенье сладкого вина Мы с днем рожденья поздравляем, Желаем счастья и добра!!! читати далі » » »
|
| |
| |
|
|
|
| findall | Дата: П'ятниця, 06.02.2009, 23:12 | Сообщение # 11 |
|
Admin
| Вітаєм з роками, що завітали Сьогодні у Ваше життя ! І зичим дожити у щасті до ста, Творити й висот нових досягати, Міцніє хай сила, квітує краса, Щоб всього найкращого в світі зазнати, Здоров’я ! Любові ! Достатку ! Добра ! читати далі » » » *** Від щирого серця вітаю тебе з днем народження! Всього найкращого: думок веселих, світлих, високих злетів, посмішок привітних. Надійних друзів, вірного кохання. Хай збудуться в житті усі бажання! читати далі » » » *** З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі. читати далі » » » *** Прийми наші найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаємо Тобі міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаєм щастя, успіхів, миру та злагоди. Нехай Тебе у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгогих щасливих літ! читати далі » » » *** З днем народження вітаємо щиро нині, Здоров'я, радості бажаємо сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання! читати далі » » » *** Нехай з тобою буде поряд веселий сміх і ніжний погляд. Хороший друг і пісня тиха, що розганяє тугу й лихо. Очей коханих два озерця, неспокій думки твого серця. Хай омине тебе нещастя, живи і мрій, бажаю щастя. читати далі » » » *** Щоб в день щастям, радістю завжди умилася, Щоб вечір приходив, а ти не втомилася. Ночей щоб не було у тебе холодних, А зранку будилась в поцілунках солодких. читати далі » » » *** Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров'я і щастя без ліку, Хай обминають дім твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку І довгого, довгого щедрого віку. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Четвер, 19.02.2009, 22:43 | Сообщение # 12 |
|
Admin
| Желаю радости всегда И настроенья бодрого, Не знать печали никогда И в жизни всего доброго. Никогда не унывать, Не видеть огорчения, И дни с улыбкой начинать, Как в этот День Рождения! читати далі » » »
|
| |
| |
|
| Гість | Дата: Четвер, 12.03.2009, 16:10 | Сообщение # 13 |
|
| приветики ШАНОВНИЙ *******!!!ВІТАЮ ВАС З УРОДИНАМИ!!БАЖАЮ МІЦНОГО БОГАТИРСЬКОГО ЗДОРОВ"Я,ЩАСТЯ,ЗЛАГОДИ У РОДИНІ,УСПІХІВ У РОБОТІ,СОНЯЧНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ ТА ПРОМЕНИСТИХ ПОСМІШОК ВАШИХ РІДНИХ ТА БЛИЗЬКИХ!!БАЖАЮ НІКОЛИ НЕ ВТРАЧАТИ СВОГО КЛАСНОГО ПОЧУТТЯ ГУМОРУ ТА ЗАВЖДИ БУТИ МОЛОДИМ ДУШЕЮ!!МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТ ВАМ!!І ЗАЛИШАЙТЕСЯ ТАКИМ,ЯКИМ ВИ Є!! З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ, ******** читати далі » » » ВІТАЮ ВАС З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!БАЖАЮ ЗЛАГОДИ У РОДИНІ,ЛЮБОВІ ВІД ДІТОЧОК І ЧОЛОВІКА!!НЕХАЙ ВОГОНЬ РОДИННОГО ВОГНИЩА ЗАВЖДИ ВАС ЗІГРІВАЄ І НІКОЛИ НЕ ЗГАСАЄ!!! читати далі » » » Рано-вранці, до схід сонця ангел стукав у віконце. І сказав мені новину, що у тебе уродини! ******, вітаю з Днем народження! читати далі » » » У щасті - день буде, як рік, У сумі - рік хай миттю стане, Здоров’я - щоб на сотні літ, Тепла й любові - непрестанно! Нехай Вам сонечко сміється! Нехай Вам усе удається! Ласки від рідних, любові й добра! Міцного здоров'я на многі літа! читати далі » » » Радісних ранків, чистих світанків Променів сонця у Ваше віконце, Ніжної ласки, душевної казки, Щастя довіку та многая літа!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! читати далі » » » З Днем народження вітаєм, Щастя й долі Вам бажаєм, Здоров'я небесної благодаті, Миру й злагоди у хаті. Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Вас усі найкращі квіти І найласкавіші слова. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 01:32 | Сообщение # 14 |
|
Admin
| На незбагненному цім світі, де на долоні все, як є, Вам День народження привітно сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають, і море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: троянди у рясній росі, палкого сонця поцілунок, весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине, на журавлиному крилі, хай в Вас живуть душа дитини і мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми, доводить справи до кінця. Хай залізничні магістралі мчать Вам удачі ешелони, а сині небеса безкраї - Вам сиплють зорі на погони. А щоб чудове Ваше свято в душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту й живіть, як мінімум, - сто літ. читати далі » » »
|
| |
| |
|
| findall | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 01:33 | Сообщение # 15 |
|
Admin
| Нехай весна Тобі дарує квіти, а тепле літечко хай щастя принесе! Гаряча осінь хай навчить любити, зима хай заморозить все лихе! читати далі » » » Будь самой веселой и самой счастливой, Хорошей и нежной и самой красивой Будь самой внимательной, самой любимой, Простой, обаятельной, неповторимой, И доброй, и строгой, и слабой, и сильной, Пусть беды уходят с дороги в бессилье. Пусть сбудется все, что ты хочешь сама. Любви тебе, веры надежды, добра! читати далі » » » Бажаю здійснення усіх Особистих мрій Земних! Радості, бадьорості, достатку А для себе все до смаку! Більше коло друзів близьких - От лише, щоб саме вірних! Різних благ і втіх любовних - Ось і сотня келихів вже повних!.. читати далі » » »
|
| |
| |